Kemalpaşa Anaokulu
Sekiz Eylül Mahallesi 116.Sokak No 41 İzmir/ KEMALPAŞA

VİZYON

• İnsanlığın ortak değerlerini yaşam şekli haline getiren, geleceğimizi emanet edeceğimiz, özgür düşünen, sağduyulu, sevgi ve bilginin paylaşıldığı, örnek ve önder çalışmalarıyla “YARINLARIN GÜVENLE EMANET EDİLDİĞİ” saygın bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

öğrencileri, sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkeleri ile demokratik cumhuriyete sahip çıkan; insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

BAŞARILAR

2012 Yılı İzmir İli Anaokulları kategorisinde Atık Pil Toplama Yarışması il birincisi ve Beyaz Bayrak
Öğretim Şekli :İkili Öğretim yapılmaktadır.

İkili Öğretim yapılmaktadır.

Sabah Grubu : 07.45 - 12.45 Öğlen Grubu : 13.00 - 18.00

Doğalgaz ile ısınıyor

Okula öğrenci taşıyan özel bir servis vardır.

İl Merkezine 28 km. Okulumuz İlçe Merkezinde bulunmaktadır.